Reset Password

Your search results

Otkup prodaja i servis mobilnih telefona

21st September 2017 by Apartmani Beograd

otkup telefona beograd

Prilikom posete Beogradu neko će možda imati potrbu da kupi mobilni telefon, ili možd da proda svoj stari telefon koji ne koristi. Bilo da Vam je potreban novi ili polovan telefon, želite da prodate svoj mobilni telefon ili Vam se telefon pokvario i potreban mu je servis, a u većini servisa mobilnih telefona popravku morate da čekate po par dana. Apartmani Beograd Vam nude rešenje.

 

Otkup mobilnih telefona Beograd

Prilikom posete Beogradu kupili ste novi telefon, a stari model telefona Vam više nije potreban i želite da ga se rešite? Otkup telefona je rešenje za Vas. Kontaktirajte ih i doćiće tamo gde Vama najviše odgovara. Provereno Vam nude najbolje cene za otkup telefna u Beogradu. 

 

Servis mobilnih telefona Beograd

Prilikom posete Beogradu desilo Vam se da se Vaš mobilni telefon pokvari? Nemate drugi a popravka traje par dana. Apartmani Beograd imaju rešenje za Vas. Servis mobilnih telefona Beograd će u najkraćem roku i po najpovoljnijoj ceni popraviti Vaš telefon. Ukoliko popravka kod nas traje par dana dobićete i zamenski telefon koji možete koristiti dok se Vaš telefon ne popravi.

 

Prodaja mobilnih telefona Beograd

Ukoliko prilikom posete Beogradu želite da kupite moilni telefon na pravom ste mestu.  Prodaja Telefona Beograd vam nudi sve modele novih mobilnih telefona, kao i veliki izbor polovnih mobilnih telefona.  Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i kažete kakav telefon želite i u veoma kratom roku donećemo telefon na mesto koje Vam najviše odgovara.