Reset Password

Your search results

Dostava u apartman

8th July 2017 by Apartmani Beograd

dostava-u-stan-beograd

Moderan trend u čitavom svetu jeste kurirska služba koja je na usluzi 24h dnevno korisnicima. Različiti tipovi dostavnih usluga često nam značajno olakšavaju i prilično čuvaju naše vreme. Kako mnogi korisnici pomenute usluge ističu, ova inovacija omogućila im je apsolutan užitak sa porodicom, prijateljima ili voljenom osobom. Jasno je da saobraćajne gužve mogu biti frustrirajuće oduzimajući previše vremena. Pored toga, postoji opasnost da se po povratku dodatno iznervirate i shvatite da je Vaše parking mesto zauzeto. Sa naše strane gledišta turizam podrazumeva apsolutnu podređenost korisnicima naših usluga, pa tako i dostavne usluge naše kurirske službe.

Da li ste dovoljno hrabri da u kasne sate prošetate ulicama grada u kome ste po prvi put u želji da kupite nešto na šta ste apsolutno zaboravili tokom dana?

Imate li uopšte merodavne informacije o lokacijama otvorenih marketa, prodavnica, fast food-ova ili apoteka i njihovom radnom vremenu?

Koliko je vredno rizikovati da se bespotrebno isuviše udaljite od svog smeštaja i shvatite da je Vaša šetnja bila uzaludna jer niste pronašli ono što vam je potrebno, a pritom se još i izgubili?

Kada je reč o spektru kurirskih usluga koje vršimo moramo naglasiti da je prilično širok. Dakle, ukoliko ste tokom gledanja filma u zagrljaju voljene osobe ogladneli, dovoljno je samo da nas pozovete i u najkraćem mogućem roku na Vašu adresu stiže fantastična pica, palačinka, salata ili bilo koja druga vrsta hrane koju vi želite.

Situacije u kojima su Vaši najmlađi članovi neočekivano dobili temperaturu svakako su vrlo stresne za čitavu porodicu. Moguće su čak i pojave alergija usled ujeda insekata tokom boravka u prirodi, iznenadne glavobolje ili

bol u grlu praćen kašljem, kijavice ili čak fizičke povrede koje zahtevaju dezinfekciju i adekvatnu zaštitu. Kao što svi dobro znamo, neke situacije se potpuno previde usled putničke euforije, pa ukoliko se dogode pojedine neprijatne situacije pogoršanja zdravstvenog stanja i Vi nemate potrebne medikamente pri ruci kako bi se privremeno stabilizovali, mi smo tu da Vam blagovremeno obezbedimo proverenu dostavu medicinskih potrepština po pristupačnim cenama.

Za romantične parove smo takođe na usluzi! Ukoliko mladić ima na umu da svoju lepšu polovinu iznenadi prelepim buketom cveća iz ponude neke od beogradskih cvećara, naša dostavna služba je tu da mu pomogne pri izboru i realizaciji same ideje.

Šta sve naše dostavne usluge još podrazumevaju?

Imate posebni tip kafe kojom volite započeti jutro uz prelistavanje dnevne štampe?

Potrebna Vam je mapa grada iz neke od obližnjih knjižara kako bi isplanirali svoj današnji obilazak.

Iznenada shvatate da Vam je ponestalo žitarica bez kojih ne možete zamisliti svoj kvalitetan doručak!

Upravo ste u popodnevnim časovima stigli u svoj smeštaj nakon celodnevnih iscrpnih poslovnih sastanaka i izuzetno ste mrzovoljni i umorni, ali Vam se jede sladoled, krofna ili nešto iz slatke ponude peciva u pekarama kako biste se na tren povratili energiju.

Strastveni ste pušač, a nedavno ste shvatili da ćete ostati bez duvana i želite obezbediti sebi dodatno pakovanje cigareta omiljenog brenda.

Spremate ručak za čitavu porodicu, ali Vam nedostaje vam pakovanje Vašeg omiljenog začina bez kog Vas vaši najbliži neće smatrati vrhunskom kuvaricom. Ne dozvolite da Vaše gastronomske veštine budu dovedene u pitanje!

Zato su tu dostavne usluge koje su omogućili Apartmani – Beograd. Apsolutno smo na raspolaganju u svako doba dana ili noći svim korisnicima bez uslovljavanja minimalne vrednosti dostave!

Naravno, ovo su samo neke od mogućih situacija u kojima ćemo Vam vrlo rado izaći u susret i biti od pomoći. Naši kuriri su izuzetno ljubazni i dostupni svakoga dana, u bilo koje vreme. Podrazumeva se njihova profesionalnost i ažurnost. Iako pojedine usluge nisu pomenute u prethodnom tekstu jer ih zaista ima bezbroj, svakako da se podrazumeva da ih vršimo.

Naši korisnici su nam na prvom mestu, ispred svega!

Vaš tim Apartmani – Beograd!