Reset Password

Your search results

Iznajmljivanje stanova za snimanje spotova

8th July 2017 by Apartmani Beograd

iznajmljivanje stanova za snimanje spotova

Iznajmljivanje apartmana za potrebe snimanja

Da li ste nekada razmišljali gde su snimljeni kadrovi Vaših omiljenih filmova ili serija?

Da li vas je zaintrigiralo kako muzičke zvezde pronalaze neverovatno luksuzne prostore za potrebe snimanja muzičkih spotova?

Gde se to odvija realizacija procesa snimanja reklama pre nego se ona mesecima emituje na najpopularnijim televizijskim kanalima?

Mi smo tu da Vam otkrijemo tajnu!

Potražnja filmske industrije često se ogleda u potrebi za specijalno adaptiranim prostorima koji zadovoljavaju kriterijume produkcije. Smeštajne jedinice koje su neophodne kako bi se zabeležili kvalitetni kadrovi pojedinih scena u okviru kratkometražnih ili dugometražnih filmova, spotova, promotivnih internet ili televizijskih reklama ili bilo kojih drugih marketinških tipova video snimaka zaista zahtevaju povoljnost usluge, ali i detaljan uvid u ono što apartmanske ili stambene jedinice nude. Apartmani – Beograd su potpuno otvoreni za saradnju u ovom pravcu i maksimalno će izaći u susret svim zainteresovanima za najam prostora za potrebe snimanja.

Kako Apartmani – Beograd raspolažu širokom ponudom apartmana i stanova različitih veličina, dizajna, lokacija, ali i uređenja, tako su odličan izbor za svakoga sa ciljem da određene scene zabeleži unutar njih!

U svojoj ponudi imamo različito opremljene apartmane raznovrsnih enterijera, od najmodernijih do onih nešto klasičnijih nalik na vremešno uređenje nekadašnjih stanova u Beogradu. Dakle, veliki izbor ostavlja mogućnost da ćete upravo u našoj ponudi pronaći ono što sasvim odgovara Vašim potrebama, ali i budžetu. Koliko god mislili da je opravdano zanemariti adaptiranost prostora, pripadnici javne scene će vrlo lako osporiti takva ubeđenja. Veoma su svesni da pojedinim pozadinskim karakteristikama samog spota, filma ili emisije apsolutno brojčano pridobijaju publiku i gledaoce.

Naša ponuda potpuno je namenjena autorima povremenih specijalnih emisija ili programa redovnih emitovanja koja podrazumevaju kratkoročni ili nešto vremenski duži najam. Apsolutno ćemo se potruditi da saslušamo Vaše ideje, proverimo dostupnost naših smeštajnih jedinica i u skladu sa Vašim zahtevima sklopimo uspešnu saradnju. Ekspanzija muzičke industrije u Srbiji upravo opravdava potrebe izvođača da konstantno smišljaju novitete za svoje prateće spotove uz numere. Važna napomena je da gotovo svi naši stanovi u ponudi poseduju otvorenu terasu, a naročito su interesantni oni sa lokacijom u strogom centru Beograda sa pogledom na neke od glavnih gradskih ulica. Svakako da smo unapred uzeli u obzir potencijalnu buku koja može biti prisutna u samom stanu tokom procesa snimanja, ali ne brinite, apsolutno smo profesionalni i povodom takvih dešavanja.

Potrudili smo se da čitav ambijent koji nudimo bude sasvim prijatan, namenjen različitim interesnim sferama, stoga nemojte misliti da u ponudi nemamo nešto što bi Vam odgovaralo već detaljno pretražite sve naše stanove i apartmane. Podrazumeva se da su jedinice za najam različitih rasporeda prostorija i njihovih veličina, boja enterijera, nameštaja i svega ostalog. Ukoliko imate ideju za snimanje kratkometražnog filma sa glavnom radnjom unutar zatvorenog prostora, javite nam se! Obezbedićemo Vam neophodan prostor i potruditi se da se Vaš projekat okonča obostranim zadovoljstvom. Budite obazrivi jer i sami znamo koliko su neophodni jedinstveni vizuelni efekti prostora, a to je ono što mi definitivno sa ponosom pružamo.

Ono što posebno izdvajamo iz svoje ponude jeste mogućnost iznajmljivanja vila, vikendica ili kuća koje u sopstvenom dvorištu mogu sadržati i privatne bazene što svakako jeste jedna od glavnih atrakcija za snimanje pojedinih kadrova. Takođe, Apartmani – Beograd se bave izdavanjem luksuznih stanova koji sadrže i đakuzije koji su podjednako neophodni kod pojedinih scena filmske ili muzičke industrije. Kako se reklamni programi smatraju glavnim savremenim prihodom televizijskih stanica, tako sa ponosom ističemo da pružamo i mogućnost snimanja reklama bilo kojih kompanija, brendova, korporacija ili organizacija. Čak su i radio stanice često zainteresovane za online emitovanje emisija koje zahtevanju uređen prostor. I u tu svrhu možete nam se obratiti za pomoć i svakako da Vas iščekujemo kako bismo sklopili uspešnu saradnju. Mnoge poznate ličnosti uveliko koriste naše prostore iz ponude i zaista su prezadovoljne našom uslugom, profesionalizmom i pristupačnim cenama najama.

Podsećamo da Apartmani – Beograd nisu isključivo adaptirani u turističke svrhe već i u svrhe iznajmljivanja za potrebe snimanja, stoga očekujemo da nas kontaktirate!