Reset Password

Your search results

Iznajmljivanje garažnih mesta

28th June 2017 by Apartmani Beograd

Bezbedno putovanje podrazumeva sigurnost samih putnika na prvom mestu, ali i sigurnost njihovih transportnih sredstava, ukoliko do krajnje destinacije dolaze sopstvenim vozilima. Veoma bitan aspekt turizma koji se neretko zanemaruje, a koji znatno utiče na kvalitet usluge. Koliko ste puta odustali od putovanja sopstvenim prevozom i odlučili se za korišćenje međugradskih autobuskih linija ili železničkog saobraćaja? Koliko turista do željene lokacije dolazi avionskim prevozom, a zatim se odlučuje na “rent a car” usluge? Kako su u velikim gradovima poput Beograda neverovatne saobraćajne gužve veoma primetan problem usled ekspanzije samog grada i konstantnog povećanja broja njegovih stanovnika, tako su se Apartmani – Beograd blagovremeno i odgovorno osvrnuli i na tu činjenicu. Apsolutno smo obazrivi i prijateljski nastrojeni prema svojim korisnicima u svakom pogledu, pa tako i po pitanju specijalnih parking mesta za njih.

Potpuno miran odmor uključuje dostupnost adekvatnih parkirališta za svakog gosta koja postaju alarmantan problem u Beogradu usled sve većeg broja vozila na ulicama grada u odnosu na kapacitet adaptiranih prostora namenjenih baš u tu svrhu, naročito vikendom ili prazničnim danima. Mnogi putnici obično zanemaruju ovu izuzetno bitnu dodatnu opciju prilikom zakupa apartmana, a da kasnije shvate i glasno priznaju da su pogrešili zbog svoje tvrdoglavosti. S druge strane, veliki broj njih je često vrlo sumnjičav prema javnim parkinzima u samom gradu i njihovoj bezbednosti, kao i prema mnogim drugim alternativnim tipovima parking prostora. Svakako da nijedan posetilac ne želi zateći svoje vozilo oštećeno u bilo kojoj meri, a da ne spominjemo mogućnost da uopšte i ne zatekne svoj automobil što naravno nije odlika Beograda, ali svakako se mora napomenuti. Vrlo je bitno napomenuti još I da većina lokacija u Beogradu sadrži parkirališta sa mogućnošću jednočasovne, dvočasovne ili maksimalne tročasovne upotrebe, zavisno od predela grada o kojem se govori. Apsolutno je jasno da se radi o vremenski ograničenom parkiranju, a svakako da našim posetiocima nije cilj da svoje vreme troše u traganju za novim adekvatnim mestom za parking nakon isteka starog i mukotrpnom preparkiravanju što se neretko događa, a što vrlo često predstavlja noćnu moru i za same Beograđane. Naime, sam strogi centar grada je izuzetno komplikovan po pitanju parkirališta jer mala neopreznost može dovesti do nervnog sloma, a apsolutno niko ne posećuje grad sa ciljem da nešto tako doživi. Kako radnici parking servisa nemaju preterano razumevanja i strpljenja za korisnike njihovih usluga koji prekorače vremenske uslove korišćenja, tako se mnogi iznenade pri susretu sa neočekivanim kaznama za parkiranje na svojim brisačima vozila. To nikome ne ide u prilog, naročito ne turistima tokom odmora ili poslovne posete Beogradu.

Mnogo stresnija situacija od plastificirane koverte sa iznosom novčane kazne i uputstvima za izvršenje uplate jeste ona koja se gotovo uvek događa prilikom nepropisnog parkiranja. Tada na scenu stupa adaptirano kamionsko vozilo parking službe poznatije kao famozni “pauk”, koje u rekordnom roku premešta vaše vozilo na neku od brojnih lokacija u gradu. U tom slučaju ste osuđeni na snalaženje, prilično duge i neprijatne razgovore sa operaterima u cilju pronalaska tačne lokacije, a potom se od vas zahteva ekstremno visoka cena naknade kako biste konačno preuzeli svoj automobil i samo vam zadaje bespotrebne troškove i glavobolje. I onda počinje ponovna potraga za parkingom. Stoga kako ne biste previše razmišljali o mogućim neželjenim i neprijatnim posledicama usled sopstvenog nemara ili neinformisanosti, Apartmani – Beograd sa ponosom predstavljaju svoju dodatnu uslugu obezbeđivanja sigurnih garažnih parking mesta za sve korisnike apartmanskih smeštaja.

Štaviše, pomenuta posebna parking mesta za naše goste su na raspolaganju na više lokacija u gradu što uključuje i širi centar grada Beograda, kao i prostor Novog Beograda. Ova usluga nesumnjivo ide u prilog svima koji svoj dolazak u Beograd planiraju sopstvenim vozilom, ma kog tipa. Tu smo da odgovorimo na sve vase zahteve, a poseban akcenat stavljamo na vozače sa određenim invaliditetom koji takođe mogu računati na našu asistenciju prilikom jednodnevnog ili višednevnog zakupa sopstvenog parking mesta.

Kako biste rasterećeno šetali ulicama grada, kontaktirajte nas na vreme i dogovorite uslugu iznajmljivanja garažnih mesta!