Reset Password

Your search results

Apartmani u centru Beograda

Published on 26th June 2017 by Apartmani Beograd

apartmani-beograd-centar

Moderno doba nameće brz način života, sa ustaljenim radnjama koje ponavljamo svakodnevno. Često se pitamo kada smo poslednji put uradili nešto za sebe. Svakodnevna rutina vremenom počinje da smeta, potrebno nam je da se sklonimo od buke, problema, teških priča, posla… Isključite mobilne telefone, uzmite slobodne dane i bar na kratko pobegnite.

Apartmani u centru Beograda pružaju vam mogućnost da budete u žiži dešavanja, obiđete noćne klubove velegrada, prošetate ulicama, od boemske Skadarlije, preko Knez Mihajlove do čuvenog Kalemegdana.

Centar Beograda obiluje mnoštvom luksuzno uređenih apartmana,  idealnih za opuštanje i uživanje, a po pristupačnim cenama. Većina apartmana je moderno uređena, klimatizovana, sa besplatnim bežičnim internetom. U zavisnosti od platežne moći posetilaca, centar Beograda nudi mnoštvo apartmana.

Ukoliko želite da oživite duh starog vremena, osetite energiju domaćinskog, boemskog ambijenta, Skadarlija je idealna za vas. Skadarlija, nekada stecište čuvenih akademika i intelektualaca i danas je poznata kao ulica veselja, čuvenih kafana i dobre muzike tamburaša. U neposrednoj blizini Skadarske ulice nalaze se apartmani modernog dizajna, okruženi kafićima, poslastičarnicama i galerijama.

Tu je i čuveno šetalište Knez Mihailova ulica, jedna od najlepših ulica Beograda, strogi centar, popularna pešačkaa zona. Apartmani u Knez Mihailovoj ulici su moderno opremljeni, luksuzni, čisti, u samom centru, a opet mirni. Na samo korak od Kalemegdana, prelepih letnjih bašta Obilićevog venca i Terazija.

U poslednje vreme Cetinjska ulica zauzima središnje mesto na mapi noćnog života prestonice. Na malom prostoru nalazi se desetak klubova, sa različitim muzičkim programom, od house muzike, preko ex-yu hitova do jezza. U Cetinjskoj ulici možete iznajmiti prelep apartman i biti nadomak clabing zone.

Tu je i Vračar i velelepno zdanje Hram Svetog Save. Iznajmite apartman u blizini i posetite najlepšu građevinu i simbol Beograda.

Dobra povezanost  sa ostalim delovima grada je ono što daje prednost apartmanima u centru, pa bilo da se odlučite za dnevne ture gradom ili noćni obilazak klubova Beograda lako ćete doći do svog apartmana.

Rezervišite apartman u centru grada, provedite kvalitetno vikend i uživajte!

Category: Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.